Coordinadora estatal de Asociaciones Solidarias con el Sahara

por la autodeterminación e independencia del pueblo saharaui

I Cursa Solidaria / I Carrera Solidaria “Puçol corre pel Sáhara”

[button link=”https://sportmaniacs.com/es/services/inscription/i-cursa-solidaria–pucol-corre-pel-sahara” icon=”pencil” bg_color=”#61db1b”]INSCRIPCIONS[/button] 

Fins al 8 d’agost, oberta la inscripció per a la carrera popular i solidaria en la platja “Puçol corre pel Sàhara”

Per primera vegada, l’ONG local, ASOM (Associació de Solidaritat amb el Món) organitza una carrera popular a l’estiu en la platja: serà el divendres 11 d’agost a les 20 hores i constarà de dos proves, una marxa per a tota la família i una carrera, ambdós per la platja, l’horta i el passeig marítim de Puçol. Les inscripcions estan obertes fins al dimarts 8 d’agost en el pub Mandràgora (vesprades i nits) i a través de la web de la carrera.

A més del torneig de futbol solidari, que organitzem des de fa onze anys, ara ens hem proposat una carrera per a tothom, en la què puguen participar tant les persones que corren habitualment com un públic més familiar, d’ací que hàgem plantejat dos proves el mateix dia: una marxa de 4,5 quilòmetres i una carrera de 6,5 quilòmetres, ambdós l’11 d’agost a poqueta nit”, apunta Baba Abdalahi, membre d’ASOM, l’associació organitzadora de l’esdeveniment.

Encara que varia la distància final, el recorregut d’ambdues proves parteix de la plaça Rosa dels Vents i recorre la vereda Magraners, Brosquil, Assegador, Estany i el passeig Marítim, per a finalitzar en el punt de partida, la Rosa dels Vents.

La inscripció té un preu de 6,5 euros (incloses despeses de gestió) i a canvi totes les persones participants rebran una samarreta de l’esdeveniment, inclosos els premis per als guanyadors i guanyadores.

El termini límit per a inscriure’s de forma presencial en el pub Mandràgora (platja de Puçol) o a través d’Internet, finalitza el 8 d’agost.

La recaptació està destinada a ajudar als campaments de població refugiada sahrauí en el desert del Sàhara, situats a prop de la ciutat algeriana de Tinduf i es distribuirà en projectes de sanitat, cooperació, joventut i esport, com ja ve fent ASOM a través d’altres propostes solidàries, com el torneig de futbol 7 o les Caravanes per la Pau.

El divendres 11 d’agost

Puçol corre pel Sàhara… I tu??

 Anima’t i no et quedes enrere!!!

 [button icon=”envelope-o” bg_color=”#40a610″]Més info: asomsahara@gmail.com[/button]   [button icon=”phone” bg_color=”#1212e6″]Contacta 686 863 960[/button]  [button link=”https://www.facebook.com/PU%C3%87OL-corre-pel-S%C3%A0hara-475119102821293/” icon=”facebook”]Facebook de la prova[/button]


Hasta el 8 de agosto, abierta la inscripción para la carrera popular y solidaria en la playa “Puçol corre por el Sahara”.

[button link=”https://sportmaniacs.com/es/services/inscription/i-cursa-solidaria–pucol-corre-pel-sahara” icon=”pencil” bg_color=”#61db1b”]INSCRIPCIONES[/button] 

Por primera vez, la ONG local, ASOM (Asociación de Solidaridad con el Mundo) organiza una carrera popular durante el verano en la playa: será el viernes 11 de agosto a las 20 horas i constará de dos pruebas, una marcha para toda la familia y una carrera, ambas por la playa, la huerta y el paseo marítimo de Puçol. Las inscripciones están abiertas hasta el martes 8 de agosto en el pub Mandrágora (tardes y noches) y a través de la web de la carrera.

Además del torneo de fútbol solidario, que organizamos desde hace 11 años, ahora nos hemos propuesto una carrera para todo el mundo, en la que puedan participar tanto las personas que corren habitualmente como un público más familiar, de ahí que hayamos planteado dos pruebas el mismo día: una marcha de 4,5 km y una carrera de 6,5km, ambas el 11 de agosto al anochecer”, apunta Baba Abdalahi, miembro de ASOM, la asociación organizadora del evento.

Aunque la distancia final varía, el recorrido de ambas pruebas parte de la plaza Rosa dels Vents y recorre la vereda Magraners, Brosquil, Assegador, Estany y el paseo Marítimo, para finalizar en el punto de partida, la Rosa dels Vents.

La inscripción tiene un precio de 6,5 euros (incluidos gastos de gestión) y a cambio todas las personas participantes recibirán una camiseta del evento, incluidos los premios para los ganadores y ganadoras.

La fecha límite para inscribirse de forma presencial en el pub Mandrágora (playa de Puçol) o a través de Internet, finaliza el 8 de agosto.

La recaudación está destinada a ayudar en los campamentos de población refugiada saharaui en el desierto del Sahara, situados cerca de la ciudad argelina de Tinduf y se distribuirá en proyectos sanitarios, de cooperación, juventud y deporte, como ya viene haciendo ASOM a través de otras propuestas solidarias como el torneo de fútbol 7 o las Caravanas por la Paz.

El viernes 11 de agosto

Puçol corre por el Sàhara… ¿¿Y tú??

¡¡¡Anímate y no te quedes atrás!!!

 [button icon=”envelope-o” bg_color=”#40a610″]Más info: asomsahara@gmail.com[/button]   [button icon=”phone” bg_color=”#1212e6″]Contacta 686 863 960[/button]  [button link=”https://www.facebook.com/PU%C3%87OL-corre-pel-S%C3%A0hara-475119102821293/” icon=”facebook”]Facebook de la prueba[/button] 

¿Te ha interesado esta noticia?

¡¡ Suscríbete a los boletines de CEAS - Sahara !!

¡No enviamos spam! Lee nuestra política de privacidad para más información.

Ayúdanos a difundir en las redes sociales