Coordinadora estatal de Asociaciones Solidarias con el Sahara

por la autodeterminación e independencia del pueblo saharaui

11é Torneig Solidari amb el Sahara “Banna Lekbir Bachir”

 

Un any més, i ja en van 11, l’associació de solidaritat amb el Sàhara de Puçol, ASOM, torna a organitzar el Torneig de futbol Solidari amb el Sàhara. Aquest any es celebrarà del 3 al 14 de juliol i contarà amb la participació de 20 equips formats majoritàriament per joves de la localitat.

Per a organitzar aquest Torneig, ASOM ha contat des del principi amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol i de l’U.D. Puçol que s’encarreguen de facilitar les instal·lacions així com de cobrir altres necessitats que puguen sorgir. Els partits es jugaran a l’Estadi Municipal Pep Claramunt de dilluns a divendres a partir de les 19:30hs.

Aquest any la recaudació anirà destinada a la Federación Saharaui de Fútbol per tal que puguen organitzar esdeveniments esportius per als més menuts als campaments de població refugiada sahrauí de Tinduf (Algèria), on el Poble Sahrauí s’ha vist obligat a viure des de fa més de 40 anys quan el Marroc va envair el seu país, el Sàhara Occidental.

Esperem que tots i totes vingau al camp a animar als equips que durant les 2 primeres setmanes de juliol demostraran una vegada més la seua solidaritat, la solidaritat de tot un poble, perquè Puçol està amb el Sàhara.

SAHARA LLIURE!!!

PROU DE REPRESSIÓ ALS TERRITORIS OCUPATS DEL SÀHARA OCCIDENTAL!!!

EL SÀHARA ÉS DEL POBLE SAHRAUÍ!!!

 

FOTOS i TOTA LA INFO

¿Te ha interesado esta noticia?

¡¡ Suscríbete a los boletines de CEAS - Sahara !!

¡No enviamos spam! Lee nuestra política de privacidad para más información.

Ayúdanos a difundir en las redes sociales