Portada del sitioAgenda
Descargar en formato PDF
PALMA DE MALLORCA - MANIFESTACIÓN a favor de la Independencia del Sáhara Occidental

La Plaza de España de Palma acogerá este viernes, 4 de septiembre a las 18.00 horas, una manifestación a favor de la independencia del Sáhara Occidental, tierra ahora ocupada por Marruecos.

La manifestación, organizada por la Asociación de Amigos del Pueblo Saharaui de Baleares y por el delegado del Frente Polisario en las islas, pretende reclamar esta tierra, que fue territorio español y en la que residían los saharauis hasta la ocupación marroquí.

Desde entonces, la mayor parte de la población de esta zona costera sobrevive en campos de refugiados en Tinduf (Argelia), a la espera de que se solucione este conflicto internacional y puedan regresar a su pueblo natal.

EL SÀHARA PER ALS SAHRAUÍS INDEPENDÈNCIA!

DIVENDRES 4 DE SETEMBRE DE 2009, A LES 18 HORES, A LA PLAÇA D’ESPANYA DE PALMA

L’Associació d’Amics del Poble Sahrauí us convoca a una jornada reivindicativa per a manifestar-vos amb nosaltres i amb els infants sahrauís que en breu tornen als campaments de refugiats de Tinduf. EL SÀHARA PER ALS SAHRAUÍS. INDEPENDÈNCIA! Ens trobem en un moment esperançador per al conflicte sahrauí, el recent canvi polític i la perspectiva de tornar a les negociacions ens fa pensar que, ara sí, tenim a prop una solució justa pel Sàhara Occidental. Per aquest motiu vos convidem a sortir al carrer amb nosaltres, a ser per un dia sahrauí, a exigir un canvi en la política i el posicionament dels nostres governants davant el conflicte sahrauí, a recordar-lis que apostem per la justícia d’acord amb la legalitat internacional i la llibertat.

Vos hi esperem a tots i a totes!